Goed buitenschilderwerk is onmisbaar voor iedere woning

verfblik Posted by in Gastblogs, on december 10, 2018

Nu de winterperiode weer aanbreekt in Nederland, kan de buitenkant van uw woning wel een likje verf gebruiken. U wilt immers dat het verfwerk in goede conditie blijft en u kunt rekenen op langdurig resultaat. Schakel daarom tijdig een buitenschilder in. Het betreft vaak een grote klus, dus maak op tijd een afspraak. Door zijn jarenlange ervaring en kennis, voert hij deze werkzaamheden op de juiste manier uit.

Waarom is buitenschilderwerk nu zo belangrijk?

Door de verschillende weersomstandigheden, is een goede bescherming van uw woning van essentieel belang. De buitenzijde van uw optrekje, heeft veel te verduren. Vaneen tropische regenbui, tot harde windstoten, regen en hagel. Om uw woning hier goed tegen te beschermen, is het belangrijk op tijd een buitenschilder te laten komen. Het schilderwerk gaat dan langer mee en de verf geeft een extra beschermlaag. Vocht kan dan minder snel uw woning binnendringen. Het oog wil natuurlijk ook wat. Een goede bescherming geeft tevens een mooie afwerking. U laat hiermee zien, dat uw woning in perfecte conditie is en laat bij velen een positieve indruk achter. 

verfkwasten

Minder kans op houtrot door tijdig onderhoud aan de kozijnen

Niet alleen de gevel heeft onderhoud nodig, vergeet vooral niet de kozijnen mee te laten schilderen. Met goed schilderwerk, zullen u houten kozijnen minder snel houtrot vertonen. Een houten kozijn, bestaat uit losse delen van hout. Door verschil in temperatuur, kan dit soms wat krimpen of uitzetten. Hierdoor kunnen scheurtjes of kiertjes in het houtwerk ontstaan. Een mee geschilderde vensterbank is hier een goed voorbeeld van. Dit kan helaas niet langdurig opgelost worden. Maar u kunt het wel periodiek laten schilderen door een vakman. Uw buitenschilder kan hier uitstekend advies in geven. Ieder onderdeel van uw huis, kunt u aan ons overlaten. Wij gaan hierover graag met u in gesprek, om de werkzaamheden te bespreken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *